Outdoor Gigant Nijverdal

De bestaande laklaag verwijderd en voorzien van Remmers Aqua HSL kleur Red Cedar!

Project informatie

De bestaande laklaag verwijderd en voorzien van Remmers Aqua HSL kleur Red Cedar!

L&B Schildersbedrijf heeft recentelijk voor Outdoor Gigant Nijverdal een  project afgerond. Het betrof het verwijderen van de bestaande laklaag en het aanbrengen van een nieuwe verflaag in de Remmers Aqua HSL kleur Red Cedar. Deze aanpak heeft niet alleen gezorgd voor een verbeterde duurzaamheid, maar ook voor een frisse uitstraling die goed past bij de identiteit van Outdoor Gigant Nijverdal.

Het zorgvuldig verwijderen van de oude laklaag legde de basis voor een effectieve hechting van de nieuwe verflaag, waardoor een langdurige bescherming tegen de elementen werd gegarandeerd. De keuze voor de Remmers Aqua HSL kleur Red Cedar voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe, maar biedt tevens bescherming tegen UV-straling en weersinvloeden.

Het resultaat is niet alleen een verbeterde esthetiek voor Outdoor Gigant Nijverdal, maar ook een investering in de duurzaamheid van het behandelde oppervlak. L&B Schildersbedrijf blijft zich inzetten voor hoogwaardig werk en klanttevredenheid.
Terug naar projecten