Standaard werkzaamheden

L&B Schildersbedrijf is een breed inzetbaar schildersbedrijf dat vakkundig de volgende werkzaamheden voor u uitvoert.

Schilderwerk onderhoud
zowel binnen als , binnen en buiten, omvat inspecties, reparaties en vernieuwing van verflagen. Dit behoudt esthetiek, beschermt tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur van oppervlakken.

Resultaatgericht samenwerken (RGS)
focust op systematisch onderhoud, inspecties en gerichte verbeteringen. Dit waarborgt de duurzaamheid, functionaliteit en waarde van vastgoed over de tijd.

Nieuwbouwschilderwerk
binnen als buiten, omvat het aanbrengen van verflagen op verse oppervlakken. Dit draagt bij aan esthetiek, duurzaamheid en bescherming.

Preventief onderhoud
houtrotreparaties en deelvervangingen van  elementen zoals kozijnen. Dit verlengt de levensduur en behoudt de integriteit.

Glas plaatsen
Plaatsen en vernieuwen van beglazing omvat professionele installatie en vervanging van glasoppervlakken.

Advies geven
over duurzaamheid, energiebesparing, isolatie, brandwerend glas en zonwerend glas en andere vraagstukken.

Kleuradvies
zowel binnen- als buitenomgevingen te verfraaien, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en functionele aspecten.

Special
Products

Betonwerk
Conservering.

Betonconservering verbetert duurzaamheid en levensduur door coatings, impregneren en herstel. Beschermt tegen vocht, chemicaliën en vermindert reparatienoodzaak voor betonconstructies.

Metaalwerk
Conservering.

Metaalconservering beschermt tegen corrosie en degradatie door coatings, galvanisatie en periodiek onderhoud. Behoudt de structuur van metalen bouwwerken, zoals bruggen, leidingen en constructiedelen.

Brandwerend
Spuiten.

Brandwerend spuiten beschermt bouwconstructies tegen vuur door speciale coatings op staal, beton of hout aan te brengen, waardoor ze langer bestand zijn tegen hoge temperaturen.